Известие

Collapse
No announcement yet.

след събирането на мотора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• след събирането на мотора

след като го сабрах тоя моя мотор в6 турбо имам са мо един вапрос как се слагат вакумите на турбото?От него излизат 2 малки маркуча и един дебел които до колкото съм запознат влиза в една метална траба която минава зад мотора и е маи за вода ама малкита как се поставят кои када е ако някои знае да ми кайе моля ви се

Ми обади се утре следобед да се разберем,че утре цял ден сам ангажиран и ако се разберем ще ти ги сложим тея ми ти маркучи.
    опс пиши на лично че не ми се поства номера ми.
    Last edited by MILEN 76; d.m.y г., 21:26. Основание: добавяне
    Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
    166 2.4 JTD '02
    164 2.5 TD '98 ex
    Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

А..... гътна се коппа ся сам налиния.
      166 2.4 JTD '02
      164 2.5 TD '98 ex

Comment

Само да питам ама не требе ли да са два малки и два по дебелички.Един вход имаме (дебеличак ще да е)един още дебеличак (към интеркулера) И два тънки към капана на турбото,и от там към байпаса(байпасния клапан).И от там в клапана на Шунт в смукателния колектор.И много други работи но накратко това за V6TB
        166 2.4 JTD '02
        164 2.5 TD '98 ex

Comment

Working...
        X